Döntöttem: Saját weboldalam lesz!

Így indultunk el mi is hosszú évekkel ezelőtt az online világban. Igaz, rögtön webáruházzal kezdtünk, de a lényeg egy és ugyanaz: elhatároztuk, hogy önállósodunk és képviseljük magunkat az interneten.

Saját weboldal döntés

Mert bármit csinálunk, abban benne vagyunk mi is. Ha cégünk van vagy képviselünk egyet még abban is benne vagyunk.

Amikor az ember meghozza a döntést, természetes, hogy körülnéz a piacon: ki hogyan jelenik meg, mit csinál? Jó dolog tisztában lenni a trendekkel és a versenytársakkal, mert árral szemben nem érdemes evezni, ez biztos. Az is jó dolog (ha nem a legjobb), ha elsősorban saját céljainkat tartjuk szem előtt és a saját egyedi módunkon törekszünk feléjük. Hogy miért tartom fontosnak ezt a triviálisnak tűnő pár gondolatot? Azért, hogy ne korlátozzuk be magunkat attól függően, hogy mit látunk az interneten.

Nagyon jó, ha pontosan tudod, hogy mit és hogyan szeretnél megjeleníteni a leendő weboldaladon. Az is jó, ha fogalmad sincs. Mi az utóbbit szeretjük a legjobban. Ilyenkor válik igazán közös alkotássá a weboldal készítés. Leülünk egy jó kávé mellé (akár személyesen, akár szkájpon vagy telefonon keresztül) és egy könnyed beszélgetés során felépítjük az oldalt, közösen.

Az első weboldal megbeszélés után ki-ki megy a dolgára: a megrendelő tartalmat összeállítani, mi pedig megkeresni, aktiválni, szerkeszteni, tesztelni az új formát és funkciókat. Következő lépésben az összeállt tartalmat beépítjük a weboldalba. Együtt átnézzük, közösen teszteljük. Megmutatjuk, hogy a jövőben az újdonsült weboldal tulajdonos hogyan tudja saját maga szerkeszteni az oldalát.

WordPress alapokon dolgozunk és nagyon szeretjük. Könnyen használható, jól átlátható adminisztrációs felülete van, így nincs szükség az élesítés után informatikusra.

Az egyeztetések során saját tapasztalatra épülő tanácsokat adunk a tartalom növelésére, a közösségi médiák kezelésére vonatkozóan. Még egy kis mini keresőoptimalizálás tanfolyamot is tartunk.

Nagyon öröm számunkra amikor egy elkészült weboldallal mindenki elégedett, sőt, általában több, mint amire közösen számítottunk. Nekünk ez a célunk, ezért olyan megrendelőket várunk akik értik, hogy itt nem csak egy egyszerű weboldal készítésről van szó, hanem egy közös alkotói folyamatról. Eddig nem csalódtunk és biztosak vagyunk benne, hogy nem is fogunk.

Szeretettel várjuk a kérdéseket, üzeneteket.

Itt érhetsz el bennünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!